Kerstmarkt zondag 17 december

Na het succes van onze eerste kerstmarkt in 2022, gaan we het dit jaar opnieuw organiseren. Op een andere locatie, dat wel!

Wat we alvast bekend kunnen maken, het zal op zondag 17 december van 12:00u tot 19:00u zijn. De locatie is dit jaar aan de andere kant van het spoor, dus in Keijzershof en prima aan te lopen/fietsen vanuit alle windrichtingen!

Kate’s LekkersScouting Pijnacker en wijkvereniging Pijnacker-Zuid gaan er samen met vele vrijwilligers weer een heel knus, entertaining, interessant en lekker kerstfeest van maken!

Kraam huren?

Ben je (lokale) ondernemer, vereniging of andere organisatie en wil je graag een plekje? Of misschien wil je jouw creatieve hobby wel eens voorleggen aan een publiek en kijken wat dat oplevert? Dan kun je je hieronder bij ons inschrijven. Kosten zijn €50 voor een kraampje van drie meter (3 x 0,80 = 2,4 m2), €60 voor een kraampje van vier meter met achterzeil (4 x 1,20 = 4,8 m2). Je kunt natuurlijk ook met zijn tweeën één kraampje nemen. Kom je met een foodtruck/wagen/aanhanger, dan huur je een staplaats voor €75.

De organisatie behoudt zich het recht voor om geen plek toe te kennen, om voldoende afwisseling in het aanbod te waarborgen. Uiteraard wordt de betaling dan gerestitueerd. Bij twijfel over een inschrijving nemen we binnen één week contact met je op.

Wat komt er alvast? <op alfabetische volgorde>

3d (geprinte) decoraties, bonbons, glas in lood, kadokoekjes, keramiek, kersttruien, knippertjes, orgonite, sieraden, speciaal bier, surinaamse snacks en woonaccessoires…

Nieuwsgierig? Zet dan alvast een herinnering in je agenda!

Vorig jaar hadden we ook leuke workshops: leren bridgen, kerststukjes maken, of creatief mode maken. Wil jij een workshop organiseren? Neem dan contact met ons op via activiteiten@pijnacker-zuid.nl, zodat we kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Dat mag ook als je graag wilt komen zingen, of een ander idee hebt. We hebben al een paar leuke aanmeldingen, waarover we binnenkort wat zullen laten horen!

ps. We hebben iets milder weer besteld in vergelijking met vorig jaar 😉 

Impressie van de kerstmarkt van 2022.

0
Inschrijvingen voor kraampjes en foodtrucks (update 29-11)
Kraampje (3 meter)
€ 50,00
Kraampje (4 meter)
€ 60,00
Staplaats (max 4 meter)
€ 75,00
Totaalnl_NLNederlands