Menu

Deze klassieker willen we natuurlijk ook dit jaar weer organiseren. De formule is hetzelfde als vorig jaar. Kids hoeven zich niet aan te melden, gewoon lopen naar de adressen die zich hebben opgegeven. Dit formulier is dus bedoeld voor de wijkbewoners die zich willen aanmelden als adres waar aangebeld mag worden op 30 oktober. Ben je van plan om je huis spannend aan te kleden en wellicht een act te doen? Dan is nu je kans om helemaal los te gaan. Wij zorgen ervoor dat je adres wordt vermeld op de Trick or Treat route. Je moet dan wel akkoord gaan dat je adres vermeld wordt op Google Maps, via Halloween Trick or Treat adressen

De Trick or Treat is voor kids tot 12 jaar! Op zaterdag 31 oktober organiseren we de Halloween spooktour in het wijkpark Tolhek, deze is voor alle leeftijden. Vanzelfsprekend dien je altijd 1,5 meter afstand te bewaren.

(Dit evenement is gebonden aan de richtlijnen rondom Corona en de toestemming die we hiervoor krijgen van de Gemeente om dit te mogen organiseren)

INSCHRIJVEN ALLEEN VOOR ADRESSEN DIE MEEDOEN MET HALLOWEEN, KINDEREN HOEVEN ZICH NIET IN TE SCHRIJVEN

De adressen worden via Google maps gedeeld met de deelnemers. De lijst met deelnemers kan je vinden via de QR code of via de link.
De lijst met deelnemers kan je vinden via de QR code of via de link Halloween Trick or Treat adressen

.