Menu

Waarom lid worden? Je steunt de wijkvereniging financieel en daar zijn wij erg blij mee. Het geeft de wijkvereniging de mogelijkheid om diverse activiteiten te organiseren. Maar je doet jezelf er ook een plezier mee. Je krijgt korting bij deelname bij verschillende activiteiten. Daarnaast kan je als lid ook profiteren van een collectief CV onderhoudscontract. Lees hierover meer via deze link. Goede redenen dus om nu lid te worden.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in door het onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Voor slechts € 7,50 per jaar steun je de wijkvereniging.

Na ontvangst van de bevestiging van je inschrijving (deze ontvang je per e-mail) kan je de contributie overmaken op banknummer NL10 ABNA 062 181 0053 ter attentie van Wijkvereniging Pijnacker-Zuid onder vermelding van “contributie WVPZ + Postcode huisnummer”. Je bent dan voor 12 maanden ingeschreven als lid.

Je kan ook de contributie via ideal voldoen. de kosten zijn dan € 7,50 + € 0,29 administratiekosten. Klik op het iDeal logo om de betaaltransactie te starten.
Velden aangeduidt met * zijn verplicht.