Menu

Sinterklaasfeest op 1 December in Keijzershof


De voorbereidingen zijn in volle gang voor het grote Sinterklaasfeest van Keijzershof. een middag vol zang, plezier en natuurlijk de binnenkomst van Sinterklaas. Dit jaar organiseren we voor het eerst de Pieten bingo, een leuk spel voor jong en oud. Zijn julle erbij? Inschrijven is verplicht voor elk deelnemend kind, inschrijven kan je doen op de pagina Inschrijven SinterklaasfeestHalloweenfeest in Keijzershof & Tolhek

Het Halloween feestje van vrijdag 26 oktober was heel gezellig! Ruim 200 kinderen uit Keijzershof en zo'n 120 kinderen uit Tolhek liepen de Trick or Treat. Er werd afgesloten bij de oliebollen kraam van Kate's Lekkers waar het feestje nog even doorging. Ook Ipse de Bruggen was weer van de partij en hielp met het uitdelen. Jammer van het slechte weer maar de pret was er niet minder om. Alle vrijwilligers en bewoners bedankt voor jullie inzet en tot de volgende Halloween!


Autobusmuseum

Op woensdag 30 mei is er door de wijkvereniging een informatie avond georganiseerd om de direct omwonenden te informeren over de mogelijke komst van het autobusmuseum in Tolhek. Een kleine 30 man kwam af op deze avond en er is een discussie gevoerd waarom dit museum in Tolhek ondergebracht zou moeten en belangrijker nog welke mogelijkheden er zijn om de komst hiervan tegen te houden.

(lees meer)


Activiteiten in 2018

Het activiteitenoverzicht van de wijkvereniging Pijnacker-Zuid voor 2018 is bekend. Op woensdagavond 7 februari hebben de vrijwilligers van Keijzershof en Tolhek samengezeten om de data en locaties (voor zover al bekend) voor deze activiteiten met elkaar af te stemmen. Ook de nieuwe wijkmanager van de Gemeente was aanwezig om nader kennis te maken met de vrijwilligers en het bestuur.

Wat dit jaar sowieso weer terugkomt is Zuidpop, op 1 september 2018, een kinderhalloween (trick or treat) op vrijdag 26 oktober 2018 in Keijzershof en Tolhek en natuurlijk het Sinterklaasfeest in Keijzershof op zaterdag 24 november. Klik hier voor het totale overzicht.

Wil je helpen als vrijwilliger op de dag zelf bij een of meerde van deze activiteiten? Stuur dan een bericht naar de activiteitencommisie