Menu

Activiteiten voor jong en oud

Wat doet deze wijkvereniging nou eigenlijk qua activiteiten?

Dankzij onze vrijwilligers hebben we allerlei activiteiten kunnen organiseren in de wijken. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt met de wijkfeesten in Keijzershof en Tolhek, maar ook met de paasbingo voor de allerkleinsten, de sinterklaasfeesten en natuurlijk niet te vergeten, het Halloween feest. We proberen eigenlijk zoveel mogelijk activiteiten te organiseren die aansluiten op de interesse van de bewoners, activiteiten zowel in Tolhek als in Keijzershof. Altijd met als doel om meer saamhorigheid te creeren. De volgende activiteiten staan voor 2019 op de planning:

Paastakken versieren

Ook voor 2019 hebben we weer een aantal leuke activiteiten, in het voorjaar gaan we net als vorig jaar een middag (woensdag 17 aprill) organiseren waarbij kids en senioren samen paastakken gaan versieren. Kleinschalig maar wel reuze gezellig.
.


Buitenspeeldag

Dit jaar organiseren we voor het eerst de nationale buitenspeeldag van Jantje Beton. Het grasveld van Madelief en het Kamille-erf zal op 12 juni omgetoverd worden tot een grote speeltuin. Speciaal voor deze middag komt Jaidy Bos, bekend van Holland's got Talent naar Pijnacker en komt ze optreden en is er gelegenheid voor een fotomoment en een meet en greet.

Er zijn activiteiten en spelletjes voor jong en oud. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, activiteiten zoals Pony rijden, diverse oud-Hollandse spelletjes en muziekale optredens. Meer informatie volgt, hou de facebook pagina van de wijkvereniging in de gaten!

Zuidpop

Dit jaar voor de derde keer op 31 augustus Zuidpop. We trappen weeer af met DJ Robin speciaal voor de kids met een echte Kids Disco Show. Vanaf een uurtje of zes kan je genieten van een de lokale artiesten.anzelfsprekend is er een hapje en drankje verkrijgbaar. Als je meer wil weten kijk dan op www.zuidpop.nl of de facebook pagina van Zuidpop voor het laatste nieuws.


Halloween

Halloween komt ook weer terug in 2019. Dit jaar wordt Halloween gewoon op Halloween gevierd, dus 31 oktober. Dit jaar zowel in Tolhek als in Keijzershof voor de kids. Meer informatie volgt later.