Menu

Activiteiten voor jong en oud

Wat doet deze wijkvereniging nou eigenlijk? In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt met de wijkfeesten in Keijzershof en Tolhek, maar ook met de paasbingo voor de allerkleinsten, de sinterklaasfeesten en natuurlijk niet te vergeten, het Halloween feest. We proberen eigenlijk zoveel mogelijk activiteiten te organiseren die aansluiten op de interesse van de bewoners. In het voorjaar hebben we met pasen een paastak versiermiddag georganiseerd. Kleinschalig maar reuze gezellig Met diverse kinderen en senioren in de wijk Keijzershof zijn er fraaie knutsels gemaakt. In mei was er een speurtocht, deze was goed bezocht maar helaas waren er te weinig vrijwilligers om wat foto's te schieten. Volgend jaar beter hopen wij!

.

Dit jaar voor de tweede keer op 1 september Zuidpop. Voor het eerst trappen we af met DJ Robin speciaal voor de kids met een echte Kids Disco Show. Vanaf een uurtje of zes kan je genieten van een de lokale artiesten zoals The Casa Band, Nouked en de gelegenheidsformatie The Guyter Generations. Vanzelfsprekend is er een hapje en drankje verkrijgbaar. Als je meer wil weten kijk dan op www.zuidpop.nl of de facebook pagina van Zuidpop voor het laatste nieuws.


Een oude bekende is ook weer terug, Halloween. Dit jaar zowel in Tolhek als in Keijzershof voor de kids. Het wordt een trick or treat, meer informatie volgt zsm! Vorige jaar zijn we ermee gestart en het was een succes, dit jaar hopen we op een volledig volle zaal bij het SWOP als Sint en Piet in Keijzershof langskomen! We sluiten het jaar af met het maken van kerststukjes. Allemaal nog ver weg, informatie volgt tzt.