Menu

Kom gezellig salsa dansen!

Salsa dansen is een ongelofelijk leuke ervaring, zowel de dans zelf als het sociale aspect eromheen. Salsa is een Zuid-Amerikaanse dans en wordt niet alleen in Nederland veel gedanst maar in de hele wereld. En wat is nou een betere plek om te beginnen met salsa dansen dan gewoon hier in de wijk?

Twee wijkgenoten uit Tolhek (Vivian en Steven) willen jullie graag kennis laten maken met salsa. Vivian geeft al circa 15 jaar les in Delft en woont nu ongeveer een half jaar hier in de wijk samen met Steven. Samen geven ze jullie graag een inkijk in de wereld van het salsa dansen.

We beginnen eerst met een workshop salsa. Een workshop draait vooral om het op een laagdrempelige, leuke en vooral gezellige manier kennis maken met salsa. Het mooie is ook dat er geen danspartner nodig is omdat tijdens de workshop doorgedraaid wordt zodat iedereen een keer met elkaar danst. Wat is er nou leuker dan op deze manier mensen in de wijk te leren kennen? Iedereen is welkom!

Mocht er na de workshop interesse zijn om meer te leren dan is het mogelijk om wekelijks lessen te organiseren zodat iedereen de basis van het salsa dansen goed onder de knie krijgt. Daarbij passeren ook twee andere Zuid-Amerikaanse dansen (Bachata en Merengue) de revue zodat je veel lol kunt hebben als je naar een salsa feestje gaat.

Er zijn geen speciale schoenen of kleren nodig, al zijn slippers en bergschoenen minder praktisch. Je hebt geen enkele danservaring nodig en iedereen kan het leren.

Inschrijving is verplicht en er geldt een maximum aantal deelnemers. De kosten voor deze workshop zijn 5 Euro per persoon, inclusief een consumptie (frisdrank, wijntje/biertje, koffie/thee of water) en dient bij inschrijving via er kan betaald worden via Tikkie Salsa voor 1 persoon of Tikkie voor salsa voor 2 personen

Wanneer? Zaterdag 23 oktober
Waar? Huiskamer, Floralaan 102
Hoe laat? van 20.30 uur tot 21.30 uur